About us

Profile

Фирма Анимекс започва своята дейност през 1993 година с основен предмет на дейност търговия с резервни части за селскостопанска техника.
Централнят офис с търговска и сервизна база на фирма АНИМЕКС се намира в град Стара Загора, кв. Кольо Ганчев, ул. Радост 1 Б. Другите ни търговски и сервизни бази са разположени в град Добрич, град Каблешково и град Велико Търново, като за в бъдеще предстои откриване на представителства разположени във всички Агро- центрове на страната.

Днес, АНИМЕКС е сред водещите фирми на българския пазар за търговия със селскостопанска техника от различни производители под техните собствени марки. Нашите представи успех не само са отразени във финансовите параметри, в обема на продажбите и пазарния дял, но както се вижда и от обхвата и динамиката на разтеж, от новите методи на управлене, основано на бизнес етиката. Тя има богати финансови, интелектуални и материални активи.

Екипът на фирма АНИМЕКС е съсставен от специалисти във всички сфери на селското стопанство, които методично биват обучавани от експерти от цяла Европа и непрестанно упорстват и търсят по-добри решения, за да посрешнат предизвикателствата на развиващия се пазар. Тяхното творчество и професионални умения, ни позволяват да предложим на българските фермери иноватива, производителна, прецизна и икономична технка. Това означава, според мисията на компанията ни, да постигнем най-важната си цел – Да удовлетворим потребостите на клиентите ни.

За да отговорим на предизвикателствата на взискателния пазар във фирмата е въведена система за управление на качеството ISO 9001:15.

Ако имате някакви конкретни запитвания или имате нужда от консултация и насочване спрямо това каква селскостопанска техника би била оптимална за вас, комуникацията чрез онлайн платформа ни е отворена към всички настоящи и бъдещи клиенти. Също така ви съветваме  да посетите някой от официалните ни Шоуруми и да се запознаете отблизо с екипа ни, да разгледате наличния инвентар и да бъдете консултирани от най-добрите специалисти.

На разположение на клиентите ни е и 24 часов мобилен сервиз от квалифицирани специалисти, който осигурява гаранционно, следгаранционно обслужване, ремонт, както и Агро-консултански услуги, които да подобрят и бенефицират максимално вашия бизнес.

© 2019 Animex.bg - All rights reserved

Programming: Web Fusion